Het laatste nieuws uit Google en Twitter in je inbox

Dated donderdag 5 januari 2012

Het laatste nieuws uit Google en Twitter in je inbox

Iedereen weet dat het belangrijk is bij te blijven op je vakgebied. Alhoewel je weet dat het waar is, heb je niet de tijd om de hele dag Twitter in de gaten te houden of te Googelen of er nog nieuws is. Gelukkig is er voor beide opties een alternatief: het laatste nieuws ontvangen in je inbox.

Google Alerts

Google Alerts is een tool van Google zelf. Je kan hierbij abonneren op een zoekopdracht. Dit betekend dat Google de zoekopdracht voor jou uitvoerd. Dit kan éénmaal per week, éénmaal per dag of continu. De resultaten van deze zoekopdracht kan je ontvangen als e-mail of als RSS feed.

Google geeft je ook de mogelijkheid om te filteren op de inhoud. Zo kan je kiezen voor alle resultaten, of enkel de echt relevante zoekresultaten. Ook je kiezen voor het type informatie: wil je alles ontvangen, of alleen nieuws, blogs of discussies.

Twilart

Twilert is een samenvoeging van Twitter en alert. Het is dan ook een vergelijkbare tool als Google Alerts. Ook Twilert doorzoekt voor jouw alle tweets, éénmaal per dag. De resultaten worden daarna per mail afgeleverd.

Twilert is een handige tool om in de gaten te houden wat er gezecht wordt op Twitter. Hiermee is het niet alleen een toevoeging als je alles over een onderwerp in de gaten wilt houden. Het is het voor ZZP-ers en klein MKB een betaalbare oplossing om te kunnen reageren op wat er op Twitter gezecht wordt over jou of je bedrijf.

   submit to reddit     

maak je eigen mobiele webiste online

Wist je dat naast het schrijven van blogs ook een tool aanbieden om eenvoudig mobiele websites online te maken?

Probeer het nu: ontwerpen je eigen mobiele website

Mobile 24/7 is een online platform van Content Power