Linkbuilding met Google Plus

Google plus is het sociale netwerk van Google. Je kan links van Google Plus naar je website krijgen door een Google account te maken en links te posten naar je eigen website. Het gaat echter sneller als je je bezoekers links laat plaatsen naar je website. Je kan bezoekers eenvoudig aanmoedigen dit te doen door een Google Plus knop op je website te plaatsen. Als bezoekers op deze knop klikken wordt automatisch een link naar de betreffende pagina op hun Google plus pagina geplaatst.

Google Plus is het grootste sociale netwerk waarvan links ook SEO waarde hebben.

Bezoek de website: https://plus.google.com

Als je Conversie Analytics gebruikt kan je verkeer vanuit deze bron meten door links te lagen eindigen op #ct-googlepus.

Bezoek ook:

Link AdvisorLinkbuilding met social media in het algemeen

De meeste grote social media websites zorgen niet direct voor backlinks. Alhoewel links in Twitter en Facebook kort een boost kunnen geven aan je positie in Google, is het effect niet blijvend. Dit betekend echter niet dat social media niet kunnen bijdragen aan backlink building. Integendeel! De meeste backlinks bij succesvolle website zijn niet gegenereerd door de webbeheerder zelf, maar door enthousiaste bezoekers. Gebruik social media dus actief om je website te promoten. Als je website inderdaad interessant is voor bezoekers zullen na een maand de eerste links op andere websites en blogs verschijnen!


Meer linkbuilding kansen binnen social media
Linkbuilding met FacebookLinkbuilding met Google PlusLinkbuilding met Meetup
Linkbuilding met pearltreesLinkbuilding met PinterestLinkbuilding met Prismatic
Linkbuilding met RedditLinkbuilding met SquidooLinkbuilding met Storify
Linkbuilding met Tumblr
   submit to reddit