Mobiele weergave voor mobiele bezoekers van je website

Dated woensdag 7 december 2011

Mobiele weergave voor mobiele bezoekers van je website

Steeds meer mensen surfen op het web via hun mobiel. Onlangs melde nu.nl zelfs dat de helft van de bezoekers via hun mobiel op nu.nl was gekomen. Hoog tijd dus om te zorgen dat ook uw bedrijfsinformatie goed te vinden en te lezen is op mobiel. Gelukkig kan dit nu snel en eenvoudig:

Maak een mobiele website (geoptimaliseerd voor mobile)

Door te klikken op onderstaande link opent er een nieuwe venster met een eenvoudige wizard waarmee u een mobiele website op kunt zetten. U kunt hierbij uiteraard gebruik maken van uw bestaande logo en kleuren:

Open de mobile wizard

Automatisch van uw bestaande website naar mobile

De mobiele website die u heeft gemaakt heeft een link terug naar uw bestaande website, zodat bezoekers eenvoudig terug kunnen schakelen. Door onderstaand script te plaatsen gaan bezoekers die uw website bezoeken via mobiel ook automatisch naar de mobiele website:

Script voor automatisch schakelen

Iconen

Om uw mobiele website de juiste uitstraling en navigatie te geven is het gebruik van iconen aanbevolen. In het beheersysteem kunt u eenvoudig bij elk item in het menu een icoon plaatsen. Bent u zelf niet handig met photoshop voor het maken van iconen? Dat vind u hier sets met iconen.

terugvorigeoverzichtvolgende