Online reclamefolders: creëer een hype rond je akties

Dated zondag 30 oktober 2011

Online reclamefolders: creëer een hype rond je akties

Zegeltjes sparen

Nederlandse grootste hobby, zegeltjes sparen is langzaam aan het uitsterven. Steeds minder mensen knippen de de zegeltjes van de Douwe Egberts pakken. Ook om een coupon uit de krant knippen voor een bepalde korting, nemen nog weigingen de moeite.

Zegeltjes knippen is ouderwets en onhandig. Het sluit niet meer aan op de snelle, digitale samenleveing van nu. Zonde, want het is altijd een zeer succesvolle methode geweest.

Couponnen online

Dankzij de komst van smartphones kan deze succesvolle manier van marketing weer nieuw leven in worden geblazen. De couponnen van vandaag staan online. De klant hoeft dus niet meer een coupon uit te knippen. De klant kan de coupon laten zien aan de kassa op zijn mobiel.

Het verspreiden van de couponnen via internet heeft enkele voordelen:

Een voorbeeld van een eenvoudig online reclamefolder:

voorbeeld

Online verspreiden

Niet alleen het maken van de coupons gaat digitaal, ook het verspreiden van de coupons gebeurd op een andere manier. Er zijn 3 methodes om de couponnen onder u klanten te verspreiden:

Een voorbeeld van een QR code.

Als de couponnen op internet staan, kan dan niet iedereen er bij?

Dat klopt. Niets weerhoudt uw klanten er van om de reclamefolder door te mailen aan vrienden en familie. Of op Twitter te zetten zodat ineens de hele wereld van u reclameaktie gebruik kan maken.

Maar is dat niet precies waar de reclamecampagne voor bedoelt is? Dit is juiste de kracht van internet en social media. Hoe beter, spannender of ludieker u de aanbieding maakt, bij hoe meer mensen u onder de aandacht komt. Zonder dat u er iets extra's voor hoeft te doen. Door de link door te sturen of op Facebook te zetten maken uw klanten reclame voor u!

Enthousiast over het concept?

Wilt u ook wel eens proberen of dit voor u zou kunnen werken? Maak dan nu van de optie gebruik om gratis een online reclamefolder op te zetten. Met de onderstaande wizard kan u het uiterlijk van een reclamefolder opstellen. U krijgt dan een link naar het beheersysteem waarmee u de reclamefolder inhoud kunt geven.

stel een reclamefolder samen

Als u de reclamefolder online hebt staan kunt u hier een QR code aanmaken:

maak een QR code

   submit to reddit     

maak je eigen mobiele webiste online

Wist je dat naast het schrijven van blogs ook een tool aanbieden om eenvoudig mobiele websites online te maken?

Probeer het nu: ontwerpen je eigen mobiele website

Mobile 24/7 is een online platform van Content Power