Van twitterdiscussie naar twitteroorlog

Dated woensdag 7 december 2011

Van twitterdiscussie naar twitteroorlog

Elk bedrijf maakt het wel eens mee. Een klant of concurent die een net iets minder positief bericht plaatst op Twitter. De manieren waarop je hier op kan reageren zijn legio. Je kan het negeren, er fel tegen in gaan, er lakoniek op reageren of het tegedeel bewijzen. Bij freshdesk kozen ze echter voor een nog veel radicalere optie: maak er een hele website over.

Op Twitter werd Freshdesk door concurent Zendesk afgedaan als ripoff. Alhoewel diverse twitteraars, waaronder Freshdesk, reageerde dat die aanmerking wel erg kort door de bocht was, bond Freshdesk niet in met het commentaar. Freshdesk voelde aan dat Zendesk zich belachelijk maakte op Twitter met deze ongefundeerde aantijgingen besloot een website te maken, enkel en alleen over deze Twitter discussie.

Alhoewel beide partijen geen schoonheidsprijs winnen met hun inzet maakt Freshdesk hier wel een punt. Als je een mening in het publieke domein geeft moet je bereidt zijn die in het publieke domein uit te vechten. Op elk niveau. Het is nu enkel te hopen dat beide partijen weer terug gaan naar hun dagelijkse bezigheden. En dat de klantenservice die ze bieden van een iets hoger niveau is dan ze hier laten zien...

   submit to reddit     

maak je eigen mobiele webiste online

Wist je dat naast het schrijven van blogs ook een tool aanbieden om eenvoudig mobiele websites online te maken?

Probeer het nu: ontwerpen je eigen mobiele website

Mobile 24/7 is een online platform van Content Power