5 tips om efficenter aan je website te werken

Dated woensdag 7 december 2011

5 tips om efficenter aan je website te werken

Stelt dagelijkse doelen

Je hebt elke dag een doel nodig om naar toe te werken. Anders wijk je langzaam van je plan af en moet je elke week concluderen dat je je grotere doelen niet hebt gehaald. Het is het best om je doel op te schrijven. Het brein is nog al visueel ingesteld en een doelstelling die je gezien hebt krijgt dus meer waarde in je hoofd.

Begin met de lastigste klus eerst

Zodra je het lastigste punt hebt overwonnen is je dag succesvol. Hierdoor ben je gemotiveerder om de rest van de dagen de minder lastige taken te doen aan het einde van dag ben je hierdoor veel productiever geweest.

Maak optimaal gebruik van je piekuren

Je concentratie is niet optimaal over de hele dag heen. Het verschilt per persoon, maar voor de meeste mensen is de ochtend het meest gecontreerde deel van dag. Doe ingewikkelde taken tijdens je piekuren, en plan routinematige of administratieve taken op momenten dat je minder concentratie hebt. Bijvoorbeeld het copy-pasten van teksen of op maat maken van afbeeldingen.

Probeer rust te creƫren

Mensen werken het meest effectief als zij alleen zijn. Zorg tijdens ingewikkelde momenten voor rust om je heen. Probeer dus zo min mogelijk afleidingen om je heen te hebben.

Stel milestones

Zet voor jezelf meetbare milestonens. Bijvoorbeeld aantallen bezoekers of verkochte producten. Sta bewust stil als je de milestones haalt en vier die momenten, hoe klein dan ook. Begin eens met een milestone voor op de heel korte termijn. Werk hard door tot je deze gehaald hebt en neem dan de rust. Kijk hoe geod dat voelt.

   submit to reddit     

maak je eigen mobiele webiste online

Wist je dat naast het schrijven van blogs ook een tool aanbieden om eenvoudig mobiele websites online te maken?

Probeer het nu: ontwerpen je eigen mobiele website

Mobile 24/7 is een online platform van Content Power