De 3 meest onverwachte gebeurtenissen uit 2011

Dated maandag 2 januari 2012

De 3 meest onverwachte gebeurtenissen uit 2011

We gebruiken Google plus daadwerkelijk

Niemand had verwacht dat er nog ruimte was in het social media landschap. Twitter, Facebook en LinkedIn leken de behoefte van het gros van de gebruikers prima te vervullen. Dat het nu juist Google, die met eerdere pogingen een sociaal netwerk op te zetten jemmerlijk faalde, het gelukt is een voet aan de grond te krijgen is toch één van de grote verassingen van 2011.

Adobe geeft Flash op

Flash lag al een lange tijd onder vuur. Apple weigerde het toe te laten op de iPhone en iPad en ook Microsoft plaatste Flash in het verdomhoekje bij Windows Phone. De blijvende roep van de consument voor Flash op mobiel leek Adobe echter altijd gelijk te geven in zijn inspanningen. Dat nu zelfs Adobe Flash liet vallen voor mobiel is de onverwachte overwinning waar het HTML 5 kamp in 2011 op zat te wachten.

Anonymouse haalde Visa neer

Anonymouse heeft voor het eerst laten zien hoe krachtig een georganiseerd verzet op internet kan zijn. Uit boosheid over de hetze tegen wikileaks besloten hackers over de hele wereld, onder de naam Anonymouse, één voor één betrokken wesites neer te halen. De ethische discussie daargelaten, is de macht die georganiseerde hackers op het internet hebben in 2011 pas voor het eerst echt duidelijk geworden.

   submit to reddit     

maak je eigen mobiele webiste online

Wist je dat naast het schrijven van blogs ook een tool aanbieden om eenvoudig mobiele websites online te maken?

Probeer het nu: ontwerpen je eigen mobiele website

Mobile 24/7 is een online platform van Content Power