Linkbuilding met Webdesigngids

Webdesigngids is een online gids naar Nederlandse designers. Als je een webdesigner bent kan je je website gratis aanmelden. Er wordt wel verwacht dat je op je eigen website een link terug naar webdesigngids plaatst. De voorwaarden volgens Webdesigngids:


Je bent een professional

    Websites maken is je vak. Je staat dan ook ingeschreven bij de KvK. Je bent vindbaar en bereikbaar zoals elk ‘normaal’ bedrijf of ondernemer, en dus niet alleen via een webformulier, postbus of een mobiel nummer. Je adresgegevens staan vermeld op je site - óók als je vanuit huis werkt!

Je hebt een professionele website

    Op je website laat je op verzorgde wijze zien wat je diensten zijn. Natuurlijk heb je een eigen domein en plaats je geen banners, pop-ups of adwords op je site.

Gericht op het aanbieden van webdesigndiensten

Bij de diensten die je aanbiedt, ligt de nadruk op het vormgeven van websites, en dus niet op bv. het aanbieden van domeinen of hosting. Dit blijkt duidelijk uit de informatie op je website.
Creatief in vormgeving

    De websites die je maakt, dragen duidelijk jouw stempel. Je bent dus geen templateverkoper, maar een échte webdesigner.

Geen ‘foute’ code

    Je houdt je, net als de meeste webdesigners, aan de richtlijnen die zoekmachines hanteren mbt. zoekmachine- optimalisatie. Websites die zich niet houden aan deze richtlijnen worden niet geplaatst of uit de index verwijderd.

Teruglink

    Om opgenomen te worden op webdesign-gids, dien je eerst een teruglink naar deze gids op je site te plaatsen. Die teruglink hoeft echt niet prominent op je site aanwezig te zijn. Meer informatie over het plaatsen van de teruglink vind je via deze link.

Als je site aan de voorwaarden voldoet, wordt hij binnen enkele dagen aan de index toegevoegd. Je ontvangt van ons een bericht zodra hij geplaatst is.


Je kan je website aanmelden op deze pagina

Bezoek de website: http://www.webdesigngids.nl

Als je Conversie Analytics gebruikt kan je verkeer vanuit deze bron meten door links te lagen eindigen op #ct-#webdesigngidsnl.

Bezoek ook:

Link AdvisorLinkbuilding met linkwebsites en open directories in het algemeen

Het doel van linkwebsites en open directories is om links naar diverse plekken op het internet gestructureerd aan te bieden. Elke link is hierbij welkom. Dit maakt het een eenvoudige manier om backlinks te verkrijgen. In veel gevallen kan je je link laten plaatsen via een verzoek via mail of een online formulier. Om je kans op een backlink zo groot mogelijk te maken, houdt de volgende tips in acht:

  • Wees vriendelijke en beleefd in het verzoek
  • Als de website ingedeeld is in categorieën, zoek dan zelf alvast de juiste categorie
  • Wees eerlijk en duidelijk over de inhoud van je website

Waarschuwing: alhoewel de meeste linkwebsites oprecht diensten aan hun bezoekers proberen te beiden, zijn er ook websites die enkel bedoelt zijn voor het genereren van backlinks. Google heeft een actief beleid tegen deze website en straft websites met links op dergelijke websites. Als het te goed klinkt om waar te zijn, dan is het beter de betreffende website links te laten liggen.


Meer linkbuilding kansen binnen linkwebsites en open directories
Linkbuilding met All My FavesLinkbuilding met AskivesLinkbuilding met Best of the Web Directory
Linkbuilding met cantoni.mobiLinkbuilding met CloudtoolsLinkbuilding met CRMsystemen.nl
Linkbuilding met De Telefoongids & GoudengidsLinkbuilding met DMOZ Open Directory ProjectLinkbuilding met hao123
Linkbuilding met Hotsheets Smartphone web portalLinkbuilding met JaydeLinkbuilding met Motorrijscholen - Startkabel
Linkbuilding met OOCitiesLinkbuilding met Rijscholen Startpagina op BesteoverzichtLinkbuilding met Webdesignersgids
Linkbuilding met WebdesigngidsLinkbuilding met Wedesignlandkaart.nlLinkbuilding met Wiley Online Library
Linkbuilding met Yahoo! Directory ListingsLinkbuilding met Yelp
   submit to reddit     
Mobile 24/7 is een online platform van Content Power