Linkbuilding met Pinterest

Pinterest is een social media platform waar het vooral draait om het delen van visueel materiaal. Als je pinterest wil gebruiken om je website te promoten en backlinks te genereren ben je het best uit bij Pinterest voor bedrijven. Je kan hier een account aanmaken voor je eigen bedrijf. Vergeet niet je profiel (inclusief de url naar je website) compleet in te vullen. De url naar je website wordt pas zichtbaar in Pinterest nadat je je website hebt geverifieerd.

Bezoek de website: https://www.pinterest.com

Als je Conversie Analytics gebruikt kan je verkeer vanuit deze bron meten door links te lagen eindigen op #ct-pinterest.

Bezoek ook:

Link AdvisorLinkbuilding met social media in het algemeen

De meeste grote social media websites zorgen niet direct voor backlinks. Alhoewel links in Twitter en Facebook kort een boost kunnen geven aan je positie in Google, is het effect niet blijvend. Dit betekend echter niet dat social media niet kunnen bijdragen aan backlink building. Integendeel! De meeste backlinks bij succesvolle website zijn niet gegenereerd door de webbeheerder zelf, maar door enthousiaste bezoekers. Gebruik social media dus actief om je website te promoten. Als je website inderdaad interessant is voor bezoekers zullen na een maand de eerste links op andere websites en blogs verschijnen!


Meer linkbuilding kansen binnen social media
Linkbuilding met FacebookLinkbuilding met Google PlusLinkbuilding met Meetup
Linkbuilding met pearltreesLinkbuilding met PinterestLinkbuilding met Prismatic
Linkbuilding met RedditLinkbuilding met SquidooLinkbuilding met Storify
Linkbuilding met Tumblr
   submit to reddit     
Mobile 24/7 is een online platform van Content Power