Linkbuilding met Prismatic

Prismatic is een website waarop het laatste nieuws over door jou geselecteerde onderwerpen wordt getoond. In plaats van een redactie di bepaald welk nieuws belangrijk is, worden automatisch de trending topics van Twitter getoond. Prismatic bied zowel gepersonaliseerde nieuwspagina's aan als enkele algemene, zoals het wereldwijde nieuws.

Een link krijgen op Prismatic is zowel heel eenvoudig als heel ingewikkeld. Het enige waar je voor hoeft te zorgen is dat een tweet van jou met een populaire hashtag en een link naar je website veel geretweet wordt. 

Bezoek de website: http://www.getprismatic.com

Bezoek ook:

Link AdvisorLinkbuilding met social media in het algemeen

De meeste grote social media websites zorgen niet direct voor backlinks. Alhoewel links in Twitter en Facebook kort een boost kunnen geven aan je positie in Google, is het effect niet blijvend. Dit betekend echter niet dat social media niet kunnen bijdragen aan backlink building. Integendeel! De meeste backlinks bij succesvolle website zijn niet gegenereerd door de webbeheerder zelf, maar door enthousiaste bezoekers. Gebruik social media dus actief om je website te promoten. Als je website inderdaad interessant is voor bezoekers zullen na een maand de eerste links op andere websites en blogs verschijnen!


Meer linkbuilding kansen binnen social media
Linkbuilding met FacebookLinkbuilding met Google PlusLinkbuilding met Meetup
Linkbuilding met pearltreesLinkbuilding met PinterestLinkbuilding met Prismatic
Linkbuilding met RedditLinkbuilding met SquidooLinkbuilding met Storify
Linkbuilding met Tumblr
   submit to reddit     
Mobile 24/7 is een online platform van Content Power