Linkbuilding met Reddit

Reddit is een social media website waar gebruikers leuke, interresante of nieuwswaardige links met elkaar delen. Redit heeft een open structuur. Links worden niet gedeeld met je vrienden of connecties, maar geplaatst in een bepaalde categorie. Bezoekers van Reddit kunnen zich abonneren op een bepaalde categorie of gewoon regelmatig die pagina bezoeken om te kijken wat er allemaal gedeeld is.

Het is heel eenvoudig om een link te delen op Reddit. Een link plaatsen kan op deze pagina. Voor het posten van een link dien je wel eenmalig een account aan te maken bij Reddit. Let bij het kiezen van de categorie wel op de voorwaarden van de categorie. Sommige categorie├źn accepteren geen links, enkel tekst. Daarnaast zijn er voorwaarden voor het gebruik van Reddit. Zo dien je links te plaatsen die:

Verder gelden algemene fatsoensnormen, zoals fatsoenlijk taalgebruik en niet te veel links achter elkaar plaatsen.

Bezoek de website: http://www.reddit.com

Als je Conversie Analytics gebruikt kan je verkeer vanuit deze bron meten door links te lagen eindigen op #ct-reddit.

Bezoek ook:

Link AdvisorLinkbuilding met social media in het algemeen

De meeste grote social media websites zorgen niet direct voor backlinks. Alhoewel links in Twitter en Facebook kort een boost kunnen geven aan je positie in Google, is het effect niet blijvend. Dit betekend echter niet dat social media niet kunnen bijdragen aan backlink building. Integendeel! De meeste backlinks bij succesvolle website zijn niet gegenereerd door de webbeheerder zelf, maar door enthousiaste bezoekers. Gebruik social media dus actief om je website te promoten. Als je website inderdaad interessant is voor bezoekers zullen na een maand de eerste links op andere websites en blogs verschijnen!


Meer linkbuilding kansen binnen social media
Linkbuilding met FacebookLinkbuilding met Google PlusLinkbuilding met Meetup
Linkbuilding met pearltreesLinkbuilding met PinterestLinkbuilding met Prismatic
Linkbuilding met RedditLinkbuilding met SquidooLinkbuilding met Storify
Linkbuilding met Tumblr
   submit to reddit     
Mobile 24/7 is een online platform van Content Power