Linkbuilding met Squidoo

Squidoo is een community website platform waarop gebruikers pagina's (lenses genoemd) over onderwerpen die hen aan het hart gaan. Pagina's maken op Squidoo is eenvoudig. Eerst dien je een account aan te maken. Daarna kan je je eerste pagina aanmaken. Je bouwt een pagina op uit verschillende modules. Met de tekst modules kan je verschillende hoofdstukken aanmaken op je pagina. Met de “link list” module kan je links terug naar je eigen website toevoegen.

 

Squidoo staat niet toe dat je het platform gebruikt puur voor SEO en link building. Pagina's moeten informatief en nuttig zijn. Pagina's vol met dezelfde trefwoorden om daarmee hoger te scoren in Google zijn niet toegestaan. Probeer pagina's te schrijven zoals je het ook op je eigen website zou plaatsen. Hou het informatief, nuttig en hou het aantal links terug naar je website beschaaft.

Bezoek de website: https://www.squidoo.com

Als je Conversie Analytics gebruikt kan je verkeer vanuit deze bron meten door links te lagen eindigen op #ct-squidoo.

Bezoek ook:

Link AdvisorLinkbuilding met social media in het algemeen

De meeste grote social media websites zorgen niet direct voor backlinks. Alhoewel links in Twitter en Facebook kort een boost kunnen geven aan je positie in Google, is het effect niet blijvend. Dit betekend echter niet dat social media niet kunnen bijdragen aan backlink building. Integendeel! De meeste backlinks bij succesvolle website zijn niet gegenereerd door de webbeheerder zelf, maar door enthousiaste bezoekers. Gebruik social media dus actief om je website te promoten. Als je website inderdaad interessant is voor bezoekers zullen na een maand de eerste links op andere websites en blogs verschijnen!


Meer linkbuilding kansen binnen social media
Linkbuilding met FacebookLinkbuilding met Google PlusLinkbuilding met Meetup
Linkbuilding met pearltreesLinkbuilding met PinterestLinkbuilding met Prismatic
Linkbuilding met RedditLinkbuilding met SquidooLinkbuilding met Storify
Linkbuilding met Tumblr
   submit to reddit     
Mobile 24/7 is een online platform van Content Power