Hoe SMS en een mobile website kunnen samenwerken
Dated dinsdag 1 november 2011; comments

SMS is ideaal om snel nog even wat informatie te verzenden. De informatie is niet alleen (bijna) gelijk bij de ontvanger, het trillen of sms-geluid zorgt er ook voor dat de ontvanger het direct leest. Het nadeel is de vorm. Een SMS bestaat uit 140 tekens simpele tekst. Dit beperkt je in de boodschap.

De werkelijke 24 uurs economie
Dated dinsdag 1 november 2011; comments

Met de komst van online shoppen was het gedaan met openingstijden. Webwinkels geven consumenten de mogelijkheid te winkelen op elk moment dat het hen uitkomt. In de praktijk blijkt dat toch niet helemaal waar.

De meeste webwinkels zijn online varianten van bestaande fisieke winkels. Als een gevolg hiervan is de koopervaring 's avonds anders dan overdag. Voor en na openingstijden wordt er niet gereageerd op telefoon, mail of contactformulieren. Als er dus iets mis gaat, of je hebt een vraag over je net geplaatste bestelling, heb je maar even te wachten op antwoord.

Gmail krijgt eigen app voor de iPhone
Dated dinsdag 1 november 2011; comments

Google heeft altijd zwaar ingezet op webapps voor zijn eigen diensten. Alle producten van Google zijn beschikbaar als webapp, zowel voor desktop als voor mobiel. Er lijkt verandering in te komen in de webapp only strategie van Google. Volgens geruchten komt er nu ook een native app voor Gmail.

5 manieren om geld te verdienen met een mobile website
Dated dinsdag 1 november 2011; comments

Steeds meer bezoekers bezoeken uw website via mobiel. De druk om een mobile website te nemen wordt dus ook steeds groter, Veel ondernemers zien dit als weer een extra kostenpost. Er is echter ook een andere kant van het verhaal: er kan ook geld verdient worden met mobile website.

WebOS niet dood, maar ook niet levend
Dated maandag 31 oktober 2011; comments

De laatste tijd deden veel geruchten de ronde dat HP het onlangs aangeschafte WebOS van Palm weer zouden laten vallen. Vanuit HP bleef het stil.

De baas van HP's mobiele divisie, Todd Bradley, laat nu weten dat HP niet besloten heeft om WebOS te laten vallen. Dit is verbazingswekkend, want niet lang geleden heeft HP de touchpad, een tablet met WebOS, massaal onder de kostprijs verkocht. De verkoopcijfers vielen tegen en HP leek zo snel mogelijk uit het WebOS avontuur te willen stappen. Dit leek het einde te zijn van HP tablets, en daarmee ook van WebOS.


   submit to reddit     
Mobile 24/7 is een online platform van Content Power