Verschil tussen Gmail en Outlook wordt kleiner

Dated maandag 16 januari 2012

Tags: webapp

Verschil tussen Gmail en Outlook wordt kleiner

Alhoewel ze beide met mail te maken hebben zijn Gmail en Outlook twee verschillende werelden. Outlook is een mail client, terwijl gmail een mail service is. Outlook is een programma, Gmail een website. Laat nu dat laatste verschil steeds kleiner worden.

Offline webmail lezen

Offline webmail lezen klinkt enigszins tegenstreidig. Toch is dat wat Gmail nu aanbiedt. Door gebruik te maken van de offline opslag van o.a. Chrome kan Gmail nu 7, 14 of 31 dagen lang de mail beschikbaar houden, ook als er geen internet connectie aanwezig is. Zodra er weer een verbinding is met het internet wordt alle mail weer bijgewerkt.

Naast de mails zijn in een recente update ook de bijlagen en keyboard shurtcurts offline beschikbaar gemaakt.

   submit to reddit     

maak je eigen mobiele webiste online

Wist je dat naast het schrijven van blogs ook een tool aanbieden om eenvoudig mobiele websites online te maken?

Probeer het nu: ontwerpen je eigen mobiele website

Mobile 24/7 is een online platform van Content Power