Blog

mDevcon 10 maart in Amsterdam
Dated maandag 30 januari 2012; comments

Sinds de lancering van de App Store door Apple is het maken van apps steeds populairder geworden. Van de hobbyist op de zolderkamer tot multinationals, iedereen houdt zich er mee bezig. Voor iedereen die zich er mee bezig houdt is er de mDevcon conferentie op 10 maart in Tuschinski, Amsterdam.

Dated donderdag 26 januari 2012; comments

Veel webdevelopers gebruiken HTML 5 om net dat beetje meer te geven aan hun websites. Maar wat als je de komst van een nieuwe technologie gebruikt om alles wat je nu weet over websites maken overboord gooit. Wat als je het concept website van af de grond weer gaat opbouwen.

Dated woensdag 25 januari 2012; comments

Command & Conquer was de spelsensatie in 1995. Bij het lezen van deze eerste zin zullen velen met weemoed terugdenken aan die 10 diskettes, super VGA en die wel / of niet werkende geluidskaart. Voor iedereen die te tijden van weleer weer wil beleven (of voor iedereen van na die tijd die nieuwsgierig is waar al deze drukte nu goed voor is), is er nu een geweldige website. Iemand heeft namelijk besloten om C &C na te bouwen in HTML5. Dat betekend online spelen tijdens de lunch pauze!

Facebook
Dated woensdag 25 januari 2012; comments

The facebook Like knop is ongekend populair. Toch moest zelfs Facebook toegeven dat de "Like" knop ook zijn beperkingen kent. Alleen kunnen zeggen dat je iets leuk vind beperkt je tot een vrij beprekt vocabulair. Om deze rede geeft Facebook nu ontwikkelaars de vrijheid om eigen likes te bedenken.

Gratis eBook: De definitieve gids voor HTML 5
Dated woensdag 25 januari 2012; comments

Het is voor elke webdevoloper essentieel om bij te blijven met de laatste technologieen. Zeker met de opkomst van HTML 5, de snelle invoering van technologieen door de concurentie tussen browsers en de vershuivende markt door mobile.

Voor iedereen die zich wil inlezen op het gebied van HTML 5 is er een gratis eBook. Dit eBook behandeld de volgende onderwerpen:

terug