mDevcon 10 maart in Amsterdam

Dated maandag 30 januari 2012

mDevcon 10 maart in Amsterdam

Sinds de lancering van de App Store door Apple is het maken van apps steeds populairder geworden. Van de hobbyist op de zolderkamer tot multinationals, iedereen houdt zich er mee bezig. Voor iedereen die zich er mee bezig houdt is er de mDevcon conferentie op 10 maart in Tuschinski, Amsterdam.

Sprekers

De conferentie heeft tot de verbeelding sprekende ontwikkelaars weten de strikken als sprekers. Als topper komt Mike Lee. De voledige lijst bestaat echter uit verschillende nationale en internationale sprekers die een over ruim aanbod aan verschillende onderwerpen zullen spreken. De volledige lijst is te vinden op: http://mdevcon.com/category/speakers/

Ook voor webapps en platformen

De conferentie richt zich op iedereen die zich bezighoud met mobile. Dat zijn dus ook ontwikelaars van mobile websites, webapps en mobile platformen.

Meer informatie: http://mdevcon.com/

   submit to reddit     

maak je eigen mobiele webiste online

Wist je dat naast het schrijven van blogs ook een tool aanbieden om eenvoudig mobiele websites online te maken?

Probeer het nu: ontwerpen je eigen mobiele website

Mobile 24/7 is een online platform van Content Power