Blog

Dated woensdag 18 januari 2012; comments

JQuery is zonder twijfel het meest gebruikte javascript framework op dit moment. Het heeft in de loop der jaren het programeren in javacsript, voornamelijk cross platform, makkelijker gemaakt. Nu HTML 5 deze verantwoordelijkheid weer van jQuery overneemt was het tijd voor JQuery om zich te vernieuwen. En daar komt JQ.Mobi om de hoek kijken.

Dated maandag 16 januari 2012; comments

De opkomst van mobiel heeft nergens zo'n grote impact gehad als bij grote ondernemingen en merken. Zowel vanaf binnen- als buitenaf werden deze ondernemeingen gedwongen om mobile te omarmen.

Vanuit binnenuit kwamen steeds meer medewerkers met smartphones en tablets naar het werk. ICT afdelingen stonden daarmee voor de taak om bestaande ICT oplossingen binnen het bedrijf naar smartphones en tablets over te zetten.

Verschil tussen Gmail en Outlook wordt kleiner
Dated maandag 16 januari 2012; comments

Alhoewel ze beide met mail te maken hebben zijn Gmail en Outlook twee verschillende werelden. Outlook is een mail client, terwijl gmail een mail service is. Outlook is een programma, Gmail een website. Laat nu dat laatste verschil steeds kleiner worden.

Dated maandag 16 januari 2012; comments

Zowel de producenten van desktopapplicaties als webdelevopers houden zich al lange tijd bezig met de vraag: is de iPad een pc? Mat andere woorden: gaan we ook ontwikkelen voor iPads en andere tablets?

In eerste instantie zijn er, vooral voor applicaties, genoeg redenen te bedenken om nog niet te gaan ontwikkelen voor de iPad. Niet alleen moet de code worden geschreven in een anderomgeving, ook veel usability en interface keuzes moeten opnieuw worden gemaakt. Voor webdevelopers geld dit in mindere mate, maar ook hier is het enthousiasme nog ver te zoeken.

Twitteren rondom een evenement
Dated zondag 15 januari 2012; comments

Met twitter kan je rondom een evenement een buzz creƫren, waardoor je meer aandacht krijgt voor het evenement en daardoor meer effect. Hieronder 15 tips van wat je met twitter kan doen vooraf, tijdens en na het evemenent.

   submit to reddit     

maak je eigen mobiele webiste online

Wist je dat naast het schrijven van blogs ook een tool aanbieden om eenvoudig mobiele websites online te maken?

Probeer het nu: ontwerpen je eigen mobiele website

Mobile 24/7 is een online platform van Content Power