Blog

Website maken of website laten maken
Dated zondag 15 januari 2012; comments

Iedere kleine ondernemer die een website wil, loopt tegen een dilema aan: hoe pak ik dit aan. Door een website door een webdesigner te laten ontwerpen ben je verzekerd van een uniek ontwerp en kwaliteit. Een website laten maken door een webdesigner kan echter aardig in de kosten lopen.

Waarom het belanrgijk is om op Google Maps te staan
Dated zondag 15 januari 2012; comments

Veel mensen zijn niet specifiek op zoek naar jouw restaurant of winkel, maar simpelweg naar een restaurant of winkel. Er wordt op Google gezocht naar "restaurant Amsterdam" en gekeken of er iets in de buurt zit. De keuze voor een bepaalde winkel of restaurant kan dus al gemaakt zijn voordat de klant bij jou in de straat loopt. Misschien is er al zelfs een reservering gemaakt. Google maps is daarmee de nieuwe telefoongids geworden.

5 + 1 valkuilen bij het lanceren van een website
Dated zondag 15 januari 2012; comments

Deze weblog richt zich op startende ondernemers die hun onderneming om één of andere reden niet kunnen laten groeien. Deze valkuilen bestaan echter ook het lanceren van nieuwe producten of het veroveren van een nieuwe markt.

10 Tips voor een goede weblog: deel 2
Dated zondag 15 januari 2012; comments

Dit is het vervolg op een eerder artikel. De eerste 5 punten kun je lezen in het artikel 10 Tips voor een goede weblog: deel 1.

10 Tips voor een goede weblog: deel 1
Dated zondag 15 januari 2012; comments

Een link naar een pagina over jezelf, met een korte biografie, is eigenlijk essentieel. De lezer wil weten wie de weblog schrijft. Een gevoel van vertrouwen komt voort uit het kennen van de auteur. Hetzelfde geld voor een foto van de auteur.

Pas als je denkt de auteur kent wil je meer lezen van dezelfde auteur. Deze abonneert zich dan misschien op de RSS-feed of gaat volgen op twitter. Het maakt ook de stap naar het afnemen van producten of diensten kleiner.

terug