Blog

De keuze voor de kleuren van je website is niet zwart-wit
Dated zondag 15 januari 2012; comments

Naast het kiezen van het design van je website, zul je ook een keuze moeten maken voor de kleur of kleuren waarmee het design ingevuld gaat worden. Voor het kiezen van een gebalanceerd kleurenpallet zijn er een aantal standaard schema's die gehanteerd kunnen worden, en tools om je daarbij te helpen. Daarover meer in het vervolg op dit artikel.

10 Tips voor het versturen van nieuwsbrieven: deel 2
Dated zondag 15 januari 2012; comments

Deze weblog is het tweede deel van een tweedelige special over nieuwsbrieven. Het eerste deel vind je hier: 10 tips voor het  versturen van een nieuwsbrief: deel 1.

10 Tips voor het versturen van een nieuwsbrief: deel 1
Dated zondag 15 januari 2012; comments

In de hype rond social media lijkt het wel of de digitale nieuwsbrief het heeft afgedaan. Maar terwijl veel bedrijven nog worstelen met het fenomeen social media, blijkt het aloude versturen van nieuwsbrieven nog steeds minstens zo effectief te zijn. Door de overvloed aan mail die we tegenwoordig krijgen moet een nieuwsbrief echter wel kloppen, wil deze gelezen worden. Vandaar dit tweeluik over de juiste nieuwsbrief.

Werkt een weblog als marketing instrument?
Dated zondag 15 januari 2012; comments

3 jaar geleden beleefde de bedrijfsweblog zijn hoogtepunt. Menig ondernemer en bestuurder had zijn eigen weblog. Vele van deze weblogs staan inmiddels weg te kwijnen op een verlaten hoekje van het internet. Was het bloggen voor bedrijven alleen een hype, of waren deze blogs een voorbeeld van een goed idee met een slechte uitvoering?

Moedig bezoekers aan met call to action knoppen
Dated zondag 15 januari 2012; comments

Een weblog is een ideale manier om informatie en je mening te delen met de bezoekers van je website. Daarnaast zijn goedgeschreven artikelen een sterke manier om je website hoog in Google te krijgen. Ook houd je je website ‘levendig’ door er geregeld nieuwe artikelen op te plaatsen. Dit is zowel leuk voor je bezoekers – en zal hen prikkelen om weer terug te komen – ook voor Google is activiteit op een website een belangrijke graadmeter.

   submit to reddit     

maak je eigen mobiele webiste online

Wist je dat naast het schrijven van blogs ook een tool aanbieden om eenvoudig mobiele websites online te maken?

Probeer het nu: ontwerpen je eigen mobiele website

Mobile 24/7 is een online platform van Content Power