Linkbuilding met Askives

Over Askives

Askives probeert een antwoord te vinden op elk antwoord dat je hebt. Door het gebruikt van artificiƫle intellegentie worden gekeken naar het antwoord wat het beste bij je vraag past. Ook documenten worden nu opgenomen in de mogelijke antwoorden.

Bezoek de website: http://www.askives.com


Hoe krijg je links van Askives naar je website

Askives geeft een beperkt aantal pagina's of websites als antwoord op een bepaalde vraag. Nadata een vraag is gesteld, slaat Askives de pagina met resultaten op en maakt het voor andere zoekmachines mogelijk deze pagina's te indexeren. Als jouw website tussen de resultaten staat ziet Google dit als een link naar je website. De links hebben geen nofollow tag, wat het tot waardevolle links naar je website maken.

Als je website niet tussen de resulaten staat, kan je een opmerking onder aan de pagina achter laten. Deze pagina wordt voorzien van een nofollow tag, wat de waarde van de link verminderd. Mocht je echter net begonnen zijn met je website, dan zullen ook deze links je helpen met de eerste stappen van zichtbaarheid.Contact opennemen met Askives

Je kan je website niet aanmelden bij Askives. Askives indexeerd het web bop zichzelf. Wat kan je doen is unieke pagina's schrijven met unieke antwoorden op unieke vragen. Dit zorgt er voor dat je in de resutlatenpagina's van Askives komt. Van tijd tot tijd kan je de vraag zelf invoeren bij Askives om te zien of je pagina al geindexeerd is.

Bezoek ook:

Link AdvisorLinkbuilding met linkwebsites en open directories in het algemeen

Het doel van linkwebsites en open directories is om links naar diverse plekken op het internet gestructureerd aan te bieden. Elke link is hierbij welkom. Dit maakt het een eenvoudige manier om backlinks te verkrijgen. In veel gevallen kan je je link laten plaatsen via een verzoek via mail of een online formulier. Om je kans op een backlink zo groot mogelijk te maken, houdt de volgende tips in acht:

  • Wees vriendelijke en beleefd in het verzoek
  • Als de website ingedeeld is in categorieĆ«n, zoek dan zelf alvast de juiste categorie
  • Wees eerlijk en duidelijk over de inhoud van je website

Waarschuwing: alhoewel de meeste linkwebsites oprecht diensten aan hun bezoekers proberen te beiden, zijn er ook websites die enkel bedoelt zijn voor het genereren van backlinks. Google heeft een actief beleid tegen deze website en straft websites met links op dergelijke websites. Als het te goed klinkt om waar te zijn, dan is het beter de betreffende website links te laten liggen.


Meer linkbuilding kansen binnen linkwebsites en open directories
Linkbuilding met All My FavesLinkbuilding met AskivesLinkbuilding met Best of the Web Directory
Linkbuilding met cantoni.mobiLinkbuilding met CloudtoolsLinkbuilding met CRMsystemen.nl
Linkbuilding met De Telefoongids & GoudengidsLinkbuilding met DMOZ Open Directory ProjectLinkbuilding met hao123
Linkbuilding met Hotsheets Smartphone web portalLinkbuilding met JaydeLinkbuilding met Motorrijscholen - Startkabel
Linkbuilding met OOCitiesLinkbuilding met Rijscholen Startpagina op BesteoverzichtLinkbuilding met Webdesignersgids
Linkbuilding met WebdesigngidsLinkbuilding met Wedesignlandkaart.nlLinkbuilding met Wiley Online Library
Linkbuilding met Yahoo! Directory ListingsLinkbuilding met Yelp
   submit to reddit     
Mobile 24/7 is een online platform van Content Power