Hoe maak je een mobiele website

Dated woensdag 21 augustus 2013

Tags: mobiele website

Hoe maak je een mobiele website

1. Stel het ontwerp voor je mobiele website samen

In de online tool voor het maken van mobiele websites (opend in een nieuw venster) kan je zelf de basis voor je mobiele website opzetten. Je kan kiezen voor het te gebruiken sjabloon, de juiste kleuren, de titel voor de website en meer. Ook kan je een eigen welkomstscherm maken met je eigen logo en welkomsttekst. Als je één van de onderdelen in het linkermenu aanpast wordt het voorbeeld automatisch bijgewerkt.

2. Maak een account voor je mobiele website

Om je website op te slaan en toegang te krijgen tot je eigen beheersysteem voor je mobiele website dien je een account aan te maken. Heb je al een account, dan kan je die gebruiken om het ontwerp voor je mobiele website te laden en aan te passen.

Na het aanmaken van het account krijg je een mail met de links naar je website en het bijbehorende online beheersysteem. U kunt inloggen in het beheersysteem met het net aangemaakte account.

Uw e-mail adres is bij ons veilig. Wij gebruiken dit enkel voor informatie omtrent uw account en diensten (zoals bovenstaande mail) en voor de wachtwoord vergeten functie. Wij delen of verkopen deze e-mail adressen niet. U hoeft dus niet bang te zijn voor spam.

3. Maak de inhoud van je mobiele website op

In het beheersysteem kunt u de inhoud voor uw mobiele website aanpassen:

 

Begin nu met het ontwerpen van je mobiele website

   submit to reddit     

maak je eigen mobiele webiste online

Wist je dat naast het schrijven van blogs ook een tool aanbieden om eenvoudig mobiele websites online te maken?

Probeer het nu: ontwerpen je eigen mobiele website

Mobile 24/7 is een online platform van Content Power