Blog

4 5 6 7 8 9 10
Waarom worden mijn bezoekers geen klanten?
Dated maandag 4 juni 2012; comments

Je hebt je website opgezet om een bepaald resultaat te behalen. Dit kan het verkopen van producten zijn, werven van leden of gewoon in contact komen met je doelgroep. In elk geval is er altijd minimaal één belangrijke pagina die je wilt dat je bezoekers gebruiken: betaalpagina in je webshop, aanmelden voor nieuwsbrief of het contactformulier.

Neemt Facebook RIM over?
Dated zondag 3 juni 2012; comments

Midden in een toch al zware tijd voor BlackBerry-maker, Research in Motion, zijn er nu geruchten in omloop op het internet dat Facebook is geïnteresseerd het kopen van het Canadese bedrijf.

IBTimes meldde vrijdagochtend dat Facebook naast software nu een stap zal moeten maken in de hardware om zo de beleggers tevreden te houden. Paul Amsellem, een mobiele marketing expert, meent dat de social networking site een poging zal doen om RIM te kopen en eigen Facebook smartphones uit zal brengen. Facebook heeft hier eerder al pogingen  toe gedaan, maar tot nu toe ontbreng de expertice hiervoor in het bedrijf.

Volgens Amsellem, een oud-medewerker van Nokia, "staat Facebook onder druk van investeerders en heeft een lange termijn project nodig."Amsellem geeft diverse redenen aan waarom dit een succesvolle stap zou kunnen zijn voor Facebook.

Apples samenwerking met Facebook blijft beperkt
Dated zondag 3 juni 2012; comments

Het gerucht dat Apple een samenwerking aan gaat met Facebook doet al enkele dagen de ronde. Net als vele andere geruchten over Facebooks strategie nu het bedrijf miljarden op de beurs heeft opgehaald om te investeren.

De samenwerking tussen Facebook en Apple blijkt echter beperkt te blijven. Een integratie, zoals Apple aankondige rondom de twitter diensten, zal voor Facebook op iOS uitblijven. De samenwerking zal voorlopig niet verder gaan dan authenticatie. Dat wil zeggen dat Apple voor apps op iOS de mogelijkheid zal bieden voor een Facebook inlog. Na de inlog keer je weer terug naar de app. De enige integratie die Apple rondom Facebook zal bieden is de mogelijkheid om bij apps in te loggen met je Facebook account.

iPhone iconen als kunst
Dated zondag 3 juni 2012; comments

Toen de iPhone zijn intrede deed, was het design gelijk al een trademark. Vooral de stijl van de iconen, de kracht van het iOS systeem, sprak menigeen aan. Zowel de eenvoud als de in de putjes uitgedachte weergave. Deze iconen hebben zelfs enkele ontwerpers geinspireerd tot het maken van grafisch werk, geheel in de stijl van de iPhone iconen:

Slimfast SEO: bestelt u uw SEO via Telsell?
Dated woensdag 30 mei 2012; comments

Vrouwen die in korte tijd relatief veel afvallen zijn vaak het middelpunt van de aandacht op een verjaardagsfeest. Na de initële complimenten komt de onvermijdelijke vraag: "hoe heb je het voor elkaar gekregen?". "Gewoon, veel sporten en gezond eten".  De hele spanning in de groep valt weg. Is dat alles? Geen magische truuk? Geen snelle fix? Laat dan maar...

terug