Apples samenwerking met Facebook blijft beperkt

Dated zondag 3 juni 2012

Apples samenwerking met Facebook blijft beperkt

Het gerucht dat Apple een samenwerking aan gaat met Facebook doet al enkele dagen de ronde. Net als vele andere geruchten over Facebooks strategie nu het bedrijf miljarden op de beurs heeft opgehaald om te investeren.

De samenwerking tussen Facebook en Apple blijkt echter beperkt te blijven. Een integratie, zoals Apple aankondige rondom de twitter diensten, zal voor Facebook op iOS uitblijven. De samenwerking zal voorlopig niet verder gaan dan authenticatie. Dat wil zeggen dat Apple voor apps op iOS de mogelijkheid zal bieden voor een Facebook inlog. Na de inlog keer je weer terug naar de app. De enige integratie die Apple rondom Facebook zal bieden is de mogelijkheid om bij apps in te loggen met je Facebook account.

Apple en Facebook voorlopig geen vrienden

Het ziet er niet naar uit dat de banden tussen de beide partijen binnenkort verder aangehaald zullen worden. De diensten van Facebook zijn te gesloten om voor Apple daadwerkelijke toegevoegde waarde te zijn. Daarnaast begeeft Facebook zich ook steeds vaker op fronten waar het als een directe concurent van Apple zal gaan optreden. Zo kondigde Facebook enkele maanden geleden nog aan ambitie te hebben om een muziekdienst aan te bieden die iTunes naar de kroon zou steken.

   submit to reddit     

maak je eigen mobiele webiste online

Wist je dat naast het schrijven van blogs ook een tool aanbieden om eenvoudig mobiele websites online te maken?

Probeer het nu: ontwerpen je eigen mobiele website

Mobile 24/7 is een online platform van Content Power