Slimfast SEO: bestelt u uw SEO via Telsell?

Dated woensdag 30 mei 2012

Tags: marketing, seo

Slimfast SEO: bestelt u uw SEO via Telsell?

Vrouwen die in korte tijd relatief veel afvallen zijn vaak het middelpunt van de aandacht op een verjaardagsfeest. Na de initële complimenten komt de onvermijdelijke vraag: "hoe heb je het voor elkaar gekregen?". "Gewoon, veel sporten en gezond eten".  De hele spanning in de groep valt weg. Is dat alles? Geen magische truuk? Geen snelle fix? Laat dan maar...

SEO is geen truukje

Ondanks dat we weten dan sommige dingen nou eenmaal moeite en doorzettingsvermogen kosten, blijven we hopen op de quick fix. Zo ook met SEO. De hoop blijft dat we met een paar truukjes, of het eenmalig inschakelen van een expert, de finish wel zullen halen.

Helaas is SEO net als afvallen. Het is continue letten op de teksten die je op de website plaatst (dieet) en veel meten en aanpassen (sporten). Laat je je aandacht afzwakken, zak je binnen enkele maanden al weer qua positie in Google. En dan is het de concurent die weer de middelpunt van de aandacht is.

Enkele SEO tips

Oke, fair enough, maar hoe ziet zo'n dieet er dan uit? Enkele tips:afvallen

   submit to reddit     

meer links naar je website

Met onze linkbuilding tool krijg je inzicht in de websites waarop je een link naar jouw website kan krijgen om beter in Google te scoren op bepaalde zoekwoorden.

Start nu met onze Linkbuilding Adviser tool

Mobile 24/7 is een online platform van Content Power