Blog

<< 1 2 3 4 5 6 7
Hoe gebruik je Google Maps op je website?
Dated maandag 30 september 2013; comments

Onderstaande instructies gaan uit van het beheersysteem van Website 24/7. Mocht je een ander beheersysteem gebruiken, dan kan je nog steeds stap 1 in zijn geheel volgen. De daarop volgende stap dien je aan te passen aan je eigen beheersysteem of de verkregen code te geven aan de beheerder van je website.

Wat is conversie en waarom is dit een belangrijk?
Dated zondag 29 september 2013; comments

Je hebt waarschijnlijk een redelijk beeld hoe veel nieuwe abonnees er wekelijks bij komen voor je nieuwsbrief of hoe veel producten er worden verkocht via je webwinkel. Als er statistieken worden bijgehouden, bijvoorbeeld met Google Analytics, heb je ook een redelijk beeld hoe veel bezoekers naar je website of webwinkel komen. Waarschijnlijk wordt uiteindelijk slechts een paar procent van je bezoekers uiteindelijk abonnee of klant. Dit percentage is het conversiepercentage.

Checklist voor het maken van een eigen website
Dated maandag 9 september 2013; comments

Het is tegenwoordig erg eenvoudig om binnen enkele minuten je eigen website te maken. Echter, door deze eenvoud worden juist de belangrijkste stappen snel vergeten. In dit weblog artikel geven we een checklist met punten waar je aandacht aan moet besteden, voordat je je eigen website gaat maken.

Gebruiksvriendelijkheid
Dated maandag 9 september 2013; comments

Gebruiksvriendelijkheid, oftewel usability, bepaalt voor een groot deel het succes van een website. Internetgebruikers staan bekend om hun ongeduld - vinden ze niet binnen een paar seconden wat ze zoeken, dan kijken ze verder op een andere site. Jouw website moet dus eenvoudig, duidelijk en consequent zijn.

Registreer je bedrijfsnaam op internet
Dated maandag 2 september 2013; comments

Veel starters die een naam kiezen letten er vooral op dat de naam nog niet in gebruik is als website. Daarna volgt registreren van de domeinnaam en de inschrijving bij de kamer van koophandel.

Er zijn echter veel meer plekken waar een ander "aan de haal" kan gaan met je bedrijfs- of merknaam. Zorg dus dat je ook op deze plek ook je naam registreert. Ook al doe je er zelf niets mee, je voorkomt in ieder geval de verwarring die ontstaat als een ander onder jouw naamuitingen doet.

terug