1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Tips voor de juiste samenstelling van een mobiele website
Dated woensdag 14 augustus 2013; comments

Een mobiele website wordt anders gebruikt dan een desktop site. Bezoekers van mobiele websites zijn meer actiegericht, en gebruiken de website dan ook vooral om hen te helpen met waar ze mee bezig zijn. Bijvoorbeeld een route vinden of het leggen van contact. Het menu en de pagina's van een mobiele website moeten dus vooral hier op gericht zijn.

Internetten in iOS 7: wat kunnen we verwachten
Dated woensdag 14 augustus 2013; comments

Enig tijd geleden presenteerde Apple de nieuwe versie van iOS: iOS 7. Voor het eerst sinds de lancering van de iPhone is het ontwerp radicaal op de schop genomen. Niet alleen het OS, ook browsen met Safari beloofd een nieuwe ervaring te worden.

Een webwinkel beginnen
Dated zondag 2 september 2012; comments

Een webwinkel beginnen is voor iedereen binnen handbereik. Je kan het doen naast een bestaande baan, de kosten zijn relatief laag en daar mee voor velen de gok waard. De andere kant van het verhaal is dan ook dat de meeste webwinkels binnen korte tijd weer worden opgedoekt. De hoofdoorzaak: onrealistische verwachtingen. Neem de tips hieronder ter harte en behoor tot dat kleine percentage dat van zijn webwinkel wel een succes maakt!

Standaard iconen voor de mobiele websites
Dated donderdag 14 juni 2012; comments

Iconen zijn een belangrijk onderdeel van de navigatie op mobiele websites. Ze stellen de bezoeker in staat snel de juiste knop in een menu te vinden:

Mozilla maakt van Android een HTML 5 OS
Dated donderdag 7 juni 2012; comments

Eén van de grootste uitdagingen waar HTML 5 mee worstelt, is de toegang tot de hardware. Het is het grootste struikelblok in de overstap van Flash naar HTML 5. Ook is dit de grootste reden dat apps nog steeds krachtiger en veelzijdiger zijn dan HTML 5 webapps. De grote uitdaging ligt hem in de webbrowsers. Deze moeten steeds meer gaan opereren als operating systems om de functionaliteiten, zoals foto's nemen, GEO locatie en kompas beschikbaar te maken.


   submit to reddit     
Mobile 24/7 is een online platform van Content Power