Dated dinsdag 14 februari 2012; comments

Onderstaande video laat in cijfers de opkomst van mobiel zien. Sommige cijfers, zoals de opkomst van de iPhone, kennen we inmiddels wel. Opvallender is het gebruikt van mobiel wereldwijd en het gebruik van SMS in 2012.

Waarom mobiel effectiever is dan internet, tv en radio
Dated dinsdag 14 februari 2012; comments

Al decenialang is reclame gelijk aan tv en radiospotjes. Alhoewel reclames in kraten en bladen zich al veel langer hebben kunnen bewijzen en Google het grootste internetbedrijf ter wereld is geworden door AddWord, hebben beide vormen de tv reclame nooit kunnen verdringen. Hoe kan dit?

De mobiele consument in cijfers
Dated dinsdag 14 februari 2012; comments

In 2013 zullen meer mensen het internet opgaan via een mobiel dan via een PC. Mobiele zoekopdrachten zijn sinds 2010 inmiddels al verviervoudigd. Het aantal mobiele consumenten zal tegen 2015 al drie keer zo groot zijn.

2012 wordt dus het jaar om al uw websites en producten gereed te maken voor mobile.

Explosie van video op mobiel
Dated dinsdag 14 februari 2012; comments

Cisco heeft net zijn vijfjaarlijkse vooruitblik gepresenteerd over mobiel dataverkeer. In deze prognose wordt geschat dat het dataverkeer tot aan 2016 zal oplopen tot 130 exabytes per jaar. Dat is 18 keer het huidige verbruik. Dit komt overeen met 33 miljard DVD's of 813 quadriljoen sms-jes. Omgerekend betekend dit dat tegen 2016 er wereldwijd 4,5 DVD wordt gedownload met mobieltjes.

Dated dinsdag 14 februari 2012; comments

Volgens een studie van Digitas is het winkelen via social media in opmars. Winkelen via social media betekend dat aankopen worden gedaan via Facebook widgets of Twitter aanbevelingen. De grootste hindernis voor het winkelen via social media is het vertrouwen. Vooral het vertrouwen in de virtuele munteenheden is laag. Zo worden er liever geen aankopen gedaan met Facebook credits.


   submit to reddit     
Mobile 24/7 is een online platform van Content Power