1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
7 dingen die je moet weten over HTML 5
Dated maandag 2 september 2013; comments

HTML 5 is voor velen nog steeds een ongrijpbaar begrip. Vandaar deze lijst van 7 dingen over HTML 5 die handig zijn om te weten.

Tips om de formulieren op je website te verbeteren
Dated zondag 1 september 2013; comments

Op websites worden vaak formulieren gebruikt. Vaak zie je echter dat de makers er voor kiezen om maar zoveel mogelijk gegevens te vragen. Bezoekers haken hierdoor juist af. Hier een aantal tips om de conversie van je formulieren te verbeteren.

De juiste kleuren voor je website
Dated zondag 1 september 2013; comments

Elke kleur roept een bepaalde emotie op. Zo wordt rood geassocieerd met liefde(passie) en agressie. Blauw daarentegen geeft een website een rustige, betrouwbare en zakelijke uitstraling. Ook groen wordt ervaren als een heel kalme rustige kleur. Daarnaast heeft groen ook associaties met milieuvriendelijkheid. Geel is weer een kleur die aandacht eist. Bezoekers van een gele website worden geprikkeld en actiever.

5 tekenenen van een goede gebruikerservaring
Dated zondag 1 september 2013; comments

De gebruikerservaring van je website of software is essentieel om klanten aan je te binden. 5 tekenen waar aan je kan zien dat het met de gebruikerservaring wel goed zit:

Hoe maak je een mobiele website
Dated woensdag 21 augustus 2013; comments

In de online tool voor het maken van mobiele websites (opend in een nieuw venster) kan je zelf de basis voor je mobiele website opzetten. Je kan kiezen voor het te gebruiken sjabloon, de juiste kleuren, de titel voor de website en meer. Ook kan je een eigen welkomstscherm maken met je eigen logo en welkomsttekst. Als je één van de onderdelen in het linkermenu aanpast wordt het voorbeeld automatisch bijgewerkt.


   submit to reddit     
Mobile 24/7 is een online platform van Content Power