Evenementen, congressen en mobile websites: 5 afwegingen

Dated donderdag 20 oktober 2011

Evenementen, congressen en mobile websites: 5 afwegingen

Een mobile website is voornamelijk handig als je gebruikers wil bereiken die geen pc of laptop binnen bereik hebben. Dit maakt een mobile website voor evenementen, zoals congressen of sportevenementen zo geschikt. 5 redenen om een mobile website te gebruiken tijdens evenementen:

1: Een mobile website is al vroeg beschikbaar

Een programmaboekje wordt pas uitgedeeld bij het evenement zelf. Een mobile websites is klaar zodra jij dat wilt.

2: Een mobile website kost minder

Zeker bij kleine evenementen wordt er gewerkt met een beperkt bugdet. Programmaboekjes drukken kosten geld, een mobile website maken kan gratis.

3: Een mobile website is handzamer

Programmaboekjes slingeren meestal al in een vroeg stadium rond. Het wordt al snel hinderlijk om continu het boekje in je handen te hebben. Een mobile website kan je via je telefoon raadplegen.

4: Een mobile website kan altijd gewijzigd worden

Eenmaal gedrukt kan je geen wijzigingen meer maken aan het programmaboekje. Een mobile website kan zelfs tijdens het evenement nog worden gewijzigd.

5: Informatie tijdens het evenement

Omdat je een mobile website ook tijdens het evenement kan bijwerken kan je bijvoorbeeld de score van een sportevenement er op plaatsen gedurende de wedstrijd. Ook kunnen de posities van roeiers of wielrenners real-time worden doorgegeven. Je kan zelfs de de uitslag van een verkiezing of wedstrijd die is gehouden tijdens het congres via de website bekendmaken.

Zelf proberen?

voorbeeld website

Door middel van de onderstaande knop "Stel mobile website samen" kan je zelf een mobile website samenstellen. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Eenmaal tevreden met de mobile website kan je er een QR code voor maken. Een QR code is een afbeelding die kan worden gescand met een telefoon waarna de mobile website opent. Deze afbeelding kan je gebruiken in de uitnodigingen, mails, banners, enz. Zo hebben bezoekers eenvoudig toegang tot je mobile website.

   submit to reddit     

maak je eigen mobiele webiste online

Wist je dat naast het schrijven van blogs ook een tool aanbieden om eenvoudig mobiele websites online te maken?

Probeer het nu: ontwerpen je eigen mobiele website

Mobile 24/7 is een online platform van Content Power