Tips om het perfecte feedback formulier te maken

Dated donderdag 26 december 2013

Tips om het perfecte feedback formulier te maken

Feedback formulieren staan niet in het standaard lijstje van essentiële onderdelen voor een website zoals een homepage, een contactpagina en een zoekfunctie. Zonde, want feedback formulieren hebben een vitale rol in het verbeteren van je website en deze zodoende beter aan te passen aan de behoeften van je publiek. Als je het feedback formulier in dit licht bekijkt wordt het meer dan een simpele toevoeging. Het wordt een essentiëel onderdeel wat je precies goed wil krijgen:

Stel de juiste vragen

Probeer de vraag in contekst te krijgen

Zorg dat de knop zichtbaar is

Zorg dat het formulier werkt

Geef de jusite reactie op feedback

Gebruik de feedback

Als het feedbackformulier helemaal klopt en juist is geimplementeerd komt er als het goed is feedback binnen. Zet dit niet weg in een to-do lijst of mailbox waar je nooit meer naar kijkt. Elke feedback die binnenkomt zou gevolgd moeten worden door één van de akties:

 

Waardeer elke feedback die binnen komt. Wees niet zo eigenwijs dat je denkt dat je het beter weet dan de bezoekers van je website. Als je de website immers niet voor hen hebt gemaakt, voor wie dan wel?

Voeg een feedback formulier toe aan je website

Nog geen feedback formulier op je website? Gebruik dan onze feedform builder om er een te maken. De formulier werken met alle CMS systemen en ook voor website die geen CMS systeem hebben.

   submit to reddit     

eigen feedback formulier

Onze feedback formulieren werken met elke website, of je nu Joomla, Wordpress, Magento of een ander of geen CMS gebruikt.

Stel je eigen feedback formulier samen

Mobile 24/7 is een online platform van Content Power