HTML 5 wordt verkozen boven native apps

Dated maandag 5 december 2011

HTML 5 wordt verkozen boven native apps

Tijdens het Bedrijf zoekt App evenement zijn de vier aanwezige Computable-experts het unaniem met elkaar eens: HTML 5 is de toekomst voor mobile.'De overgang in de markt van conventionele applicaties naar apps is de laatste twee jaar ingezet en was voor Qliktech een reden om de focus volledig op HTML5-toepassingen te leggen. HTML5 biedt de mogelijkheid voor develop once, deploy everywhere. Hierdoor zijn apps eenvoudig te beheren en hoeven wijzigingen maar één keer te worden aangebracht.' aldus Bas van der Horst van Qliktech.

Remco Nijkamp van Qwise is voorzichtiger in zijn uitspraken: "Veranderingen volgen elkaar in hoog tempo op en bedrijven willen hun apps graag generiek ontwikkelen. Je zult dus enig risico moeten nemen en niet blijven wachten. HTML5 lijkt dan de verstandigste weg.".

Mark Mastop van Everest ziet vooral de behoefte aan flexibiliteit als de kracht van HTML 5 boven native apps: "HTML5 biedt de meeste mogelijkheden om te communiceren met andere systemen en zorgt daarom voor de meeste flexibiliteit om apps onderdeel te laten zijn van je bedrijfsprocessen. Een trend die onlosmakelijk verbonden is met de behoefte aan controle van de gebruiker en de klant."

Bron: computable

   submit to reddit     

maak je eigen mobiele webiste online

Wist je dat naast het schrijven van blogs ook een tool aanbieden om eenvoudig mobiele websites online te maken?

Probeer het nu: ontwerpen je eigen mobiele website

Mobile 24/7 is een online platform van Content Power