Hoe kies ik de juiste zoekwoorden voor in Google?

Dated vrijdag 23 december 2011

Hoe kies ik de juiste zoekwoorden voor in Google?

De eerste stap voor een hogere positie in Google het kiezen van de juiste zoekwoorden waar u op wilt scoren. De kunst is om zoekwoorden te kiezen die aansluiten bij de producten of diensten die u aanbied, maar waar tegelijk ook veel op gezocht wordt. De meest ideale zoekwoorden zijn de zoekwoorden waar veel op gezocht wordt, maar waar weinig concurentie op is. Gelukkig biedt Google een tool waarmee u de juiste zoekwoorden kunt bepalen: Google Keyword Tool.

Hoe gebruik ik de Google Keyword Tool?

In de Google Keyword Tool kunt een verschillende zoekwoorden opgeven waar u in eerste instatie aandacht. U voert de zoekwoorden in, in het veld Word or Frase. Daarna klikt op op "Locations: all" en selecteerd dan Netherlands en Dutch in de twee grote vakken. Daarna klikt u op Search.

De tool geeft dan een lijst terug met suggesties voor zoekwoorden. Bij elk zoekwoord toont de tool het aantal maandelijkse zoekopdrachten en de competitie. De kolom "Local Monthly Searches" geeft aan hoe vaak er in Nederland gezocht wordt op bepaalde zoekwoorden. De kolom "Competition" geeft aan hoeveel andere websites geoptimaliseerd zijn voor dit zoekwoord. Zoekwoorden met een hoog aantal zoekopdrachten genereren een groot aantal bezoekers naar uw website als u hier hoog op scoort. De zoekwoorden met een lage competitie zijn eenvoudig(er) om op te scoren. Een afweging tussen snel resultaat en een groot resultaat.

   submit to reddit     

maak je eigen mobiele webiste online

Wist je dat naast het schrijven van blogs ook een tool aanbieden om eenvoudig mobiele websites online te maken?

Probeer het nu: ontwerpen je eigen mobiele website

Mobile 24/7 is een online platform van Content Power