Dated woensdag 25 januari 2012; comments

Het maken van apps is hard op weg een nationale hobby te worden. De aandacht die De Wereld Draait Door nu aan internet start-upps besteed en de gedachte dat je de volgende Facebook kan worden dragen natuurlijk bij aan het enthousiasme. Maar wie is de lachende derde? Precies, Apple, die met de App Store 30% commissie op elke idee vangt.

Dated woensdag 25 januari 2012; comments

Het gebruik van Flassh versus HTML 5 is al tijden een verhit debat. Flash is al sinds jaar en dag het meest geliefde platform voor dynamische websites en online spellen. Recent wordt aan die positie door HTML 5, welke ook toegang biedt tot de iPhone en voor mobiel in het algemeen een betere optie lijkt.

Google gaat websites met te veel advertenties straffen
Dated dinsdag 24 januari 2012; comments

Google heeft een aanpassing in zijn zoekalgoritme aangekondigd waarmee websites die overmatig veel advertenties plaatsen lager zouden zouden gaan scoren. De originele tekst van de Google blog:

HTML 5 maakt browsers slimmer
Dated dinsdag 24 januari 2012; comments

Browsers zijn van nature vrij domme programma's. Het belangrijkste doel van de browser is het lezen van HTML en CSS en de pagina op de juiste manier weergeven. Het "slimme" van een website word meestal toegevoegd door middel van javacript of server side code zoals php of asp.

Dated dinsdag 24 januari 2012; comments

Iedereen verveelt zich wel eens op het werk. Helaas staan op steeds meer kantoren de toegang naar Facebook en Hyves dicht. Ook wordt Flash niet toegestaan, waardoor veel online spellen niet gespeeld kunnen worden. Hierbij 3 leuke spellen die ook zonder Flash of plugins werken:


   submit to reddit     
Mobile 24/7 is een online platform van Content Power