Wat is content marketing (waarom lees ik dit bericht)?
Dated woensdag 4 januari 2012; comments

Content marketing is een een vorm van marketing waar alles draait om het genereren van inhoud. Het sluit hierbij aan op de steeds groeiende behoefte naar informatie en nieuws. Websites, maar ook social media accounts, die die informatie en nieuws leveren, genereren daarmaa aandacht. En laat dat nu de essentie van marketing en reclame zijn.

Dated woensdag 4 januari 2012; comments

Onderstaande iPhone is op gebouwd met alleen HTML 5. Dus geen afbeeldingen, SVG of canvas elementen. Dit moet een waanzinnig werk zijn geweest, gezien de ruim 3300 honderd regels CSS:

Symbian groeit tegen alle verwachting in
Dated dinsdag 3 januari 2012; comments

Symbian was Nokia's besturingssysteem voor smartphones. Onlangs heeft Nokia Symbian ingeruild voor Windows Phone, om het verliezend marktaandeel terug te winnen. Vandaar dat het des te verassender is, dat het aandeel van Symbian telefoons de afgelopen maanden is gestegen van 30% naar 34%.

Nokia's en Microsofts nieuwste trots langzamer dan de oudere iPhone 4s
Dated dinsdag 3 januari 2012; comments

De Nokia Lumia 800 betekend de terugkeer van Nokia en de springplank voor Microsoft naar de smartphone markt. De verwachting van deze telefoon, draaind op Windows Phone 7.5 Mango waren dan ook hoog. In een benchtest blijkt echter dat het browsen op deze telefoon langzamer gaat dan op de oudere iPhone 4s van Apple.

De ultieme pagina tegen verveling
Dated dinsdag 3 januari 2012; comments

Lunchpauze en niemand op kantoor? Computer weer vastgelopen? Anti RSI pauze? Wachten op de eindeloze printer? Afspraak die standaard te laat komt?

Een werkdag kent een hoop korte pauzes waarin je even niets hebt te doen. Vandaar deze pagina tegen de verveling. Print hem uit en scan met je mobiel een van de websites tijdens een van je breaks.


   submit to reddit     
Mobile 24/7 is een online platform van Content Power