Begin je eigen app store

Dated woensdag 25 januari 2012

Tags: mobiele website, webapp

Het maken van apps is hard op weg een nationale hobby te worden. De aandacht die De Wereld Draait Door nu aan internet start-upps besteed en de gedachte dat je de volgende Facebook kan worden dragen natuurlijk bij aan het enthousiasme. Maar wie is de lachende derde? Precies, Apple, die met de App Store 30% commissie op elke idee vangt.

Word de volgende Steve Jobs

Dus wat is nu het echte gouden idee? Begin je eigen app store. Er is nu een website die dat mogelijk maakt: appstores.com. Dus laat je niet meer tegenhouden, en wordt de volgende Steve Jobs. Lanceer je eigen app store en wordt slapend rijk:

   submit to reddit     

maak je eigen mobiele webiste online

Wist je dat naast het schrijven van blogs ook een tool aanbieden om eenvoudig mobiele websites online te maken?

Probeer het nu: ontwerpen je eigen mobiele website

Mobile 24/7 is een online platform van Content Power