Social media marketing: timing is alles

Dated maandag 23 januari 2012

Tags: marketing, social media

Social media marketing: timing is alles

Een social media marketing campagne kan een geweldig succes zijn of een gigantische flop. Het is algemeen bekend dat de inhoud en de toon van de campagne van grote invloed zijn. Maar het tijdstip waarop contact wordt gezocht is ook van essentieel belang!

Helaas zijn er voor Nederland nog weinig tot geen statistieken. Uitgaande van het feit dat Nederlanders op het gebied van social media de Verenigde Staten vrij goed volgen, geeft onderstaande infographic toch een stuk verheldering:

   submit to reddit     

maak je eigen mobiele webiste online

Wist je dat naast het schrijven van blogs ook een tool aanbieden om eenvoudig mobiele websites online te maken?

Probeer het nu: ontwerpen je eigen mobiele website

Mobile 24/7 is een online platform van Content Power