Kunnen smartfoons ook tegen de kou?

Dated dinsdag 7 februari 2012

Kunnen smartfoons ook tegen de kou?

Nu het buiten koud is, is natuurlijk de vraag of onze smartfoons hier ook tegen kunnen. Het Finse pc-blad MikroPC heeft hier een onderzoek naar gedaan.

De iphone 4S is het slechts bestand tegen de kou, deze gaat al uit bij -10. Galaxy S II-smartphone van Samsung schakelde zichzelf pas uit bij een temperatuur van 35 graden onder nul. Twee ouderwetse GSM-telefoons, Nokia C1-01 en de vijf jaar oude Nokia E65, hielden het uit tot 40 graden onder nul.

Hieronder een afbeelding om de resultaten van alle geteste telefoons. Rechts op deze thermometer is met rode stippellijnen aangegeven welke smartphones het bij welke temperaturen (in graden Celsius) begeven. Links is met blauw aangegeven bij welke temperaturen ze het moeilijk krijgen: last hebben van haperende beeldweergave, uitvallende 3G-verbindingen, etcetera.

Smartfoons in de kou

   submit to reddit     

maak je eigen mobiele webiste online

Wist je dat naast het schrijven van blogs ook een tool aanbieden om eenvoudig mobiele websites online te maken?

Probeer het nu: ontwerpen je eigen mobiele website

Mobile 24/7 is een online platform van Content Power