Wie niet groot is moet slim zijn

Dated donderdag 16 februari 2012

Tags: marketing, seo, social media

Vele mkb-ers moeten in hun marketing activiteiten opboksen tegen bedrijven met een vele malen groter budget. Hiermee is de slag om het adverteren bij voorbaat verloren. Gelukkig zijn er voor mkb-ers alternatieven die met wat meer tijd, maar minder geld, een relevant marktaandeel op kunnen leveren.

Mobile marketing is er een van. Bij mobile marketing is het contact gerichter, persoonelijker en interactiever. Dit is precies waar vele mkb-ers op uitblinken. Wel moet mobile marketing op de juiste manier worden toegepast. Als hulpmiddel alvast de 17 R's van mobile marketing:

17 R's of Mobile Marketing Infographic

17 R's of Mobile Marketing Infographic
From: HubSpot Marketing Software
   submit to reddit     

maak je eigen mobiele webiste online

Wist je dat naast het schrijven van blogs ook een tool aanbieden om eenvoudig mobiele websites online te maken?

Probeer het nu: ontwerpen je eigen mobiele website

Mobile 24/7 is een online platform van Content Power