Opnieuw aanvaring Google en Microsoft over YouTube

Dated vrijdag 16 augustus 2013

Tags: seo

Opnieuw aanvaring Google en Microsoft over YouTube

Voor Microsoft is het essentiëel dat alle grote apps vertegenwoordigd zijn op het Windows Phone platform. Facebook, Twitter en natuurlijk YouTube. Toen het Microsoft echter te lang duurde voor Google de app had ontwikkeld heeft het zelf een app voor YouTube gelanceerd. Niet lang er na blokkeerde Google de YouTube video's naar de app, onder de claim dat Microsoft de gebruikersvoorwaarden schond. Sindsdien zouden beide partijen gezamenlijk aan een nieuwe app werken.

Een app die Microsoft enkele dagen geleden lanceerde is echter al weer geblokeerd door Google. Wederom zou een schending van de gebruikersvoorwaarden de reden van het conflict zijn.

Originale reactie van Google aan Mashable:

"We’re committed to providing users and creators with a great and consistent YouTube experience across devices, and we’ve been working with Microsoft to build a fully featured YouTube for Windows Phone app, based on HTML5. Unfortunately, Microsoft has not made the browser upgrades necessary to enable a fully-featured YouTube experience, and has instead re-released a YouTube app that violates our Terms of Service. It has been disabled. We value our broad developer community and therefore ask everyone to adhere to the same guidelines."

   submit to reddit     

meer links naar je website

Met onze linkbuilding tool krijg je inzicht in de websites waarop je een link naar jouw website kan krijgen om beter in Google te scoren op bepaalde zoekwoorden.

Start nu met onze Linkbuilding Adviser tool

Mobile 24/7 is een online platform van Content Power