Blog

Video: social media voor SEO en het vinden van nieuwe klanten
Dated vrijdag 30 december 2011; comments

Onderstaande video van SEOMOZ legt duidelijk uit hoe je social media kan gebruiken om meer aandacht voor je bedrijf of merk te genereren. Het gaat uit van een oprechte, persoonlijke aanpak maar is tegelijk resultaatgericht. Een echte aanrader!

Bijna 100 miljoen tablets over de toonbank in 2012
Dated donderdag 29 december 2011; comments

Tabletverkoop zit al geruime tijd in de lift. Nu ook de Kindle Fire van Amazon een succes blijkt te zijn worden in 2012 naar verwachting 99,3 miljoen tablets verkocht. Dat is een stijging van 55,2% ten opzichte van 2011. Volgens een rapport van JP Morgan, waar deze cijfers uit voortkomen, zal het aantal verkochte tablets in 2012 zijn gestegen tot 132,6 miljoen exemplaren.

Dated donderdag 29 december 2011; comments

QR codes kunnen eenvoudig automatisch gegenereerd worden. Bij een Cajun restaurant in Indianapolis hebben ze voor een originelere oplossing gekozen. Een handgemaakte QR code. En de QR code werkt nog ook!

HTML 5 cheat sheet
Dated donderdag 29 december 2011; comments

HTML 5 is een drastische verandering ten opzichte van zijn voorganger en heeft vele nieuwe features. Als geheugensteun en als kennismaking tot HTML 5, deze 3 cheat sheets:

De 4 pijlers voor zoeken en mobile in 2012
Dated donderdag 29 december 2011; comments

Het internetten via mobieltjes en tablets veranderd de manier waarop we het internet beleven. Niet alleen hoe we websites bekijken en er mee omgaan. Maar ook hoe we de websites in eerste instantie vinden.

   submit to reddit     

maak je eigen mobiele webiste online

Wist je dat naast het schrijven van blogs ook een tool aanbieden om eenvoudig mobiele websites online te maken?

Probeer het nu: ontwerpen je eigen mobiele website

Mobile 24/7 is een online platform van Content Power