Linkbuilding met Storify

Storify is een sociaal netwerk ergens tussen Twitter en een blog in. Net als bij Twitter draait het om volgen en gevolgd worden. In plaats van korte berichtjes deel je op Storify volledige artikelen. Deze artikelen kan je opmaken in HTML, inclusief het plaatsen van links. Deze links worden voorzien van een nofollow tag bij het publiceren en verliezen daarmee wel waarde voor link building.

Als je Storify daadwerkelijk gebruikt als social media, door te volgen en gevolgd te worden, krijgt het een groter potentieel voor link building. Als je waardevolle informatie op je website kenbaar maakt op Storify door er in een artikel naar de linken zullen andere volgen. Zij zullen ook artikelen plaatsen op hun websites met links naar jouw website. In die zin ligt link building niet ver van marketing af.

Bezoek de website: http://storify.com

Als je Conversie Analytics gebruikt kan je verkeer vanuit deze bron meten door links te lagen eindigen op #ct-storify.

Bezoek ook:

Link AdvisorLinkbuilding met social media in het algemeen

De meeste grote social media websites zorgen niet direct voor backlinks. Alhoewel links in Twitter en Facebook kort een boost kunnen geven aan je positie in Google, is het effect niet blijvend. Dit betekend echter niet dat social media niet kunnen bijdragen aan backlink building. Integendeel! De meeste backlinks bij succesvolle website zijn niet gegenereerd door de webbeheerder zelf, maar door enthousiaste bezoekers. Gebruik social media dus actief om je website te promoten. Als je website inderdaad interessant is voor bezoekers zullen na een maand de eerste links op andere websites en blogs verschijnen!


Meer linkbuilding kansen binnen social media
Linkbuilding met FacebookLinkbuilding met Google PlusLinkbuilding met Meetup
Linkbuilding met pearltreesLinkbuilding met PinterestLinkbuilding met Prismatic
Linkbuilding met RedditLinkbuilding met SquidooLinkbuilding met Storify
Linkbuilding met Tumblr
   submit to reddit     
Mobile 24/7 is een online platform van Content Power