6 SEO Mythes
Dated zondag 15 januari 2012; comments

Als je wilt dat je website hoog staat in Google bij bepaalde woorden, zal je vroeg of laat moet gaan bezighouden met SEO. SEO staat voor Search Engine Optimalisation en draait allemaal om het optimaliseren van je website voor zoekmachines.

Over zoekmachines wordt een hoop geschreven en gezegd. Helaas is niet alles waar, 6 mythes op een rij:

De real-time economie is begonnen
Dated vrijdag 13 januari 2012; comments

Denk even goed na. Hoe vaak heb je vandaag je telefoon bekeken. Zijn er nog berichten? Heb ik mail? Even snel iets Googelen. We raken steeds meer en meer gewend om continu in contact te staan met de buitenwereld en daar ook mee te communiceren. Ongemerkt gaat onze economie daar in mee.

Dated vrijdag 13 januari 2012; comments

De meest effectieve manier van aquisitie / marketing zijn ambassadeurs van je merk. Ambassadeurs zijn klanten die zo enthousiast zijn over je merk of diensten dat zij dit graag doorvertellen aan potentieel nieuwe klanten. Mocht je iemand in je kenniskring hebben die fan is van Apple weet je waarschijnlijk hoe krachtig het hebben van ambassadeurs voor je merk kan zijn.

Dated woensdag 11 januari 2012; comments

Weblogs lijken allemaal hetzelfde te zijn. Toch lezen sommige net iets prettiger en merk je dat je naar bepaalde weblogs vaker terug gaat dan naar andere. In de meeste gevallen ligt dit natuurlijk aan de inhoud van de weblog. Maar ongemerkt speelt de indeling van de weblog ook mee. De volgende afbeelding geeft de structuur van een perfecte blog weer:

Dated dinsdag 10 januari 2012; comments

Door social media kunnen bedrijven niet langer een eenrichtings marketingpraatje houden. De boodschap moet verhalend, persoonljk en levendig zijn. Onderstaande infographic geeft de verschillen op een leuke manier weer:


   submit to reddit     
Mobile 24/7 is een online platform van Content Power