Dated donderdag 5 januari 2012; comments

Wie wil er niet even een proefrit maken in een Porsche? Voor velen een jongensdroom, slechts voor weinig een realiteit. Daarom komt Porsche met de best next thing: een app waarin je je eigen Porsche kan samenstellen en kan proefrijden.

Dated donderdag 5 januari 2012; comments

Nu een eigen gratis mobiele website voor iedereen:

 

Bestanden uploaden door drag and drop met HTML 5
Dated donderdag 5 januari 2012; comments

Bestanden uploaden via een formulier is altijd een gebruiksonvriendelijk onderdeel geweest. Het is werkt niet intuitief en is zeer lastig te stijlen naar de rest van de website. Gelukkig komt hier met HTML 5 een einde aan.

Het laatste nieuws uit Google en Twitter in je inbox
Dated donderdag 5 januari 2012; comments

Iedereen weet dat het belangrijk is bij te blijven op je vakgebied. Alhoewel je weet dat het waar is, heb je niet de tijd om de hele dag Twitter in de gaten te houden of te Googelen of er nog nieuws is. Gelukkig is er voor beide opties een alternatief: het laatste nieuws ontvangen in je inbox.

Dated donderdag 5 januari 2012; comments

Dit is de letterlijke vertaling van deze handige tool: If This Then That. En het doet precies wat het beloofd. Het helpt je met het uitvoeren van simpele taken die je elke dag uitvoert. Denk hierbij voornamlijk aan het dubbel invoeren van informatie. Een link die je op Twitter zet ook op Facebook plaatsen. Een afbeelding uit Flickr ook gelijk in je Dropbox plaatsen. Op deze manier maakt If This Then That het makkelijk diverse online tools en social media aan elkaar te knopen. Probeer het zelf maar eens uit. Je zult versteld staan van de kracht en eenvoud van deze tool.


   submit to reddit     
Mobile 24/7 is een online platform van Content Power