Explosie in gebruik QR code
Dated dinsdag 27 december 2011; comments

Onderzoekesbureau Research and Markets, kwam onlangs met een rapprt over het gebruik van QR codes. 2011 bleek een uitermate succesvol jaar voor QR codes. Gedurende 2011 zijn steeds meer bedrijven deze techniek gaan gebruiken in de marketing campagnes. De bekendheid van QR-codes onder het publiek is ook aanzienlijk gestegen in het afgelopen jaar.

Dated vrijdag 23 december 2011; comments

Dit is waarschijnlijk de grootste vraag waar alle website en webwinkel eigenaren zich over buigen. Een hoge positie in Google betekend namelijk meer verkeer naar uw website. En meer verkeer betekend automatisch meer aandacht en meer winst.

Onderstaand artikel geeft praktische tips om de website te verbeteren op bepaalde zoekwoorden. De voorbeelden zijn gebaseerd op de mobiele websites en het beheersysteem van Mobile 24/7. U kunt dezelfde techniek ook toepassen op uw eigen website.

Hoe kies ik de juiste zoekwoorden voor in Google?
Dated vrijdag 23 december 2011; comments

De eerste stap voor een hogere positie in Google het kiezen van de juiste zoekwoorden waar u op wilt scoren. De kunst is om zoekwoorden te kiezen die aansluiten bij de producten of diensten die u aanbied, maar waar tegelijk ook veel op gezocht wordt. De meest ideale zoekwoorden zijn de zoekwoorden waar veel op gezocht wordt, maar waar weinig concurentie op is. Gelukkig biedt Google een tool waarmee u de juiste zoekwoorden kunt bepalen: Google Keyword Tool.

Wat is SEO? Een uitleg voor leken
Dated vrijdag 23 december 2011; comments

SEO (search engine optimalisatie) komt eigenlijk neer op hoger scoren in Google. In de perceptie van de meeste website eigenaren is een website wel of niet geoptimaliseerd voor Google. Helaas is de werkelijkheid wat ingewikkelder.

Eigen mobiele website nu voor iedereen binnen handbereik
Dated vrijdag 23 december 2011; comments

Mobiele websites zijn de belofte van 2012. Over het algemeen zijn mobiele websites echter nu vrij duur, vol met reclame of gelimiteerd tot 4 pagina's. Mobile 24/7 blikt vooruit op 2012 met een stunt. Gratis, omgelimiteerde mobiele websites. Zonder advertenties.


   submit to reddit     
Mobile 24/7 is een online platform van Content Power