Waarom Microsoft de winnaar wordt van 2012
Dated maandag 2 januari 2012; comments

Apple heeft Microsoft ingehaald als meest waardevolle technologiebedrijf. iPhones en iPads zijn de standaard geworden voor de concurenten om zich aan te meten. En nu de desktop dood is verklaard en mobiel de toekomst is, staat niets Apple meer in de weg om permanent de positie van Microsoft over te namen.

Wat we van Google kunnen verwachten in 2012
Dated maandag 2 januari 2012; comments

Eric Schmidt gaf onlangs in een interview aan dat Google van plan is met een kwalitatief hoogstaande tablet te komen in de komende 6 maanden. De strategie van Google, om zich te als software leverancier te mengen op de hardware markt, kennen we nog van de Nexus. Google heeft toen de standaard gezet voor Android smartphones. Dit heeft de hele industrie toen een boost gegeven en geresulteerd in een exposie van Android smartphones.

De 3 meest onverwachte gebeurtenissen uit 2011
Dated maandag 2 januari 2012; comments

Niemand had verwacht dat er nog ruimte was in het social media landschap. Twitter, Facebook en LinkedIn leken de behoefte van het gros van de gebruikers prima te vervullen. Dat het nu juist Google, die met eerdere pogingen een sociaal netwerk op te zetten jemmerlijk faalde, het gelukt is een voet aan de grond te krijgen is toch één van de grote verassingen van 2011.

Dated zaterdag 31 december 2011; comments

Wij krijgen veel tips binnen over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobile. Zo zagen wij onlangs een bedrijf dat de volgende kleding aanbiedt:

10 veelgemaakte fouten bij het maken van een mobile website
Dated zaterdag 31 december 2011; comments

Vaak wordt bij mobile websites een geheel nieuwe template gemaakt, maar de inhoud van de oude website exact overgenomen. Mobiele bezoekers zijn echter veel meer geinteresseerd in de contact pagina dan een 1000 woorden epistel over uw werkwijze.


   submit to reddit     
Mobile 24/7 is een online platform van Content Power