7 veelgemaakte fouten met QR codes
Dated dinsdag 3 januari 2012; comments

QR codes zijn de brug tussen traditionele media en internet en mobile. U kunt hiermee dus succesvol lezers van een geprinte advertenties of visitekaartjes via een mobiele website tot klant kunt maken. Wees echter op u hoede voor deze 7 valkuilen:

Hoe ziet een succesvolle online campagne er uit?
Dated dinsdag 3 januari 2012; comments

Internet is een van de meest succesvolle media om aandacht voor u bedrijf te genereren. De doelgroep is potentieel oneindig. En door gebruik te maken van een website, weblog, mobiele website en social media kunt u tegen lage kosten een hoog rendement behalen. Maar hoe pakt u dat aan?

Dated maandag 2 januari 2012; comments

Diverse partijen hebben al mobile website creators op de markt gebracht voor het maken van mobiele websites. Het nadeel van deze tools is echter dat het altijd maar de vraag is of de website ook bij de door u uitgekozen webhoster kan draaien. Nu is er ook één waarbij het bouwen van de website al online bij de hoster gebeurd.

Is HTML 5 het einde van de weblog?
Dated maandag 2 januari 2012; comments

De weblog heeft voor een doorbraak gezorgt op het internet. Met de komst van de weblog was het ineens voor iedereen mogelijk zijn bijdrage te leveren aan de inhoud van het internet. Dit heeft internet veranderd van een bedrijfsnetwerk naar een consumentennetwerk.

Mogelijk geen Windows 8 tablets in 2012
Dated maandag 2 januari 2012; comments

Windows 8 moet de Windows versie worden waarmee Microsoft de tablet markt gaat overwinnen. De geheel nieuwe metro interface moet het werken op tablets en desktop machines revolutionair veranderen. Microsft is al hard aan het bouwen aan een devoper communitie om genoeg apps te hebben als het systeem wordt gelanceerd. Ervaringen bij Android en Windows Phone hebben geleerd dat het aantal beschikbare apps een graadmeter en een voorwaarde is voor een succesvol platform.


   submit to reddit     
Mobile 24/7 is een online platform van Content Power