Blog

Nieuwsjaardag projectje: mobile website in 1 dag
Dated zaterdag 31 december 2011; comments

Nieuwsjaarsdag is altijd een tegenstrijdige dag. Aan de ene kant gevuld met goede voornemens, aan de andere kant een dag waarop word uitgerust en uitgeslapen. Vandaar dit nieuwjaarsdagproject:

Met een mobile website begin je het nieuwe jaar met het aanspreken van een geheel nieuwe doelgroep. Dus dat is één goed voornemen dat is vervuld. Daarnaast kan het eenvoudig in een middag worden afgerond, dus vroeg op staan is niet nodig.

Weergave voor tabellen en sheets die zowel op desktop als op mobiel werkt
Dated zaterdag 31 december 2011; comments

Een website maken die zowel op een desktop als op een mobiel goed wordt weergegeven is een enorme uitdaging. Gelukkig zijn er inmiddels genoeg oplossingen en tutorials beschikbaar om een eenvoudige website, zoals een blog, flexibel genoeg te maken voor beide schermen. Google op "responsive design" en je kan aan de slag.

Een mobiele website maken is niet moeilijk
Dated vrijdag 30 december 2011; comments

Mobiele websites zijn relatief nieuw. Zoals met vele nieuwe technieken is er een hoop kennis nodig om een mobiele webiste op te zetten. Dit weerhoud een hoop ondernemers van het opzetten van een mobiele website. Hiermee missen ze een kans op de snels opkomende markt van 2011 en waarschijnlijk 2012.

Dated vrijdag 30 december 2011; comments

Ondanks dat de sms techniek al meer dan een decenia beschikbaar is, kom SMS marketing nu pas echt op gang. Met een goede reden: het aantal mensen dat SMS gebruik is groter dan het aantal zoekopdrachten in Google en het aantal gebruikers van Facebook:

Hebben browsers en het wereldwijde web toekomst?
Dated vrijdag 30 december 2011; comments

Iedereen die ooit op internet heeft gezeten kent het wereldwijde web. Praktisch elke website is onderdeel van het wereldwijde web. Sterker nog; door allemaal naar elkaar te linken is het web ooit ontstaan.

Steeds meer websites worden echte vervangen door apps. En apps linken niet door naar andere apps. Het zijn op zich zelf staande werelden en daarmee niet onderdeel van het web. Daarnaast ontstaan er nieuwe netwerken: social media. Op Facebook linken een hoop accounts naar andere account, maar in veel mindere mate naar content buiten Facebook. Zo is facebook een netwerk op zich geworden, wat ook kan draaien zonder het wereldwijde web.

   submit to reddit     

maak je eigen mobiele webiste online

Wist je dat naast het schrijven van blogs ook een tool aanbieden om eenvoudig mobiele websites online te maken?

Probeer het nu: ontwerpen je eigen mobiele website

Mobile 24/7 is een online platform van Content Power