Blog

Smartphonegebruik in Nederland
Dated donderdag 22 december 2011; comments

Volgend een onderzoek van het Nederlandse marktbureau GfK zijn er in december 2011 5,5 miljoen Nederlanders met een smartphone. Dit is 45% procent van de Nederlandse internetpopulatie. De 5,5 miljoen is een toename van 820.000 nieuwe smartphone bezitters ten opzichte van juni 2011.

4 beginnersfouten bij mobile website promotie die je niet wil maken
Dated donderdag 22 december 2011; comments

QR codes zijn hip. Ze leveren een hoog renedement op en zijn gratis te maken. Met alleen een QR code ben je er echter niet. Een QR code wordt gelezen met een mobiele telefoon. Deze zou dus ook naar een mobile website moeten leiden. Het is verbazingwekkend hoe vaak de codes toch nog naar de traditionele website van de aanbieder verwijzen. Maak dus eerst een mobile website, voor je een QR code als promotie gebruikt.

HTML 5: iOS 5 versus Android Ice Cream Sandwich
Dated donderdag 22 december 2011; comments

Nu de focus verschuift van native apps naar webapps, wordt de performance en ondersteuning van HTML 5 in browsers steeds belangrijker. De meeste webapps in de komende jaren ook, of slechts enkel, voor mobiele apparaten zullen worden ontwikkeld. De vraag is dus, hoe staat het met de browers in de twee leidende platformen?

5 dingen waar een webapp voor uw bedrijf aan moet voldoen
Dated donderdag 22 december 2011; comments

Steeds meer bedrijven zetten webapps op. Om procedures mobile toegankelijk te maken, eenvoudiger contact te krijgen met de klant of als marketing tool. Bedenken hoe de app er uit moet zien en wat deze moeten kunnen is vaak niet zo eenvoudig als het lijkt. Bij deze 5 tips waar een goede bedrijfswebapp aan moet voldoen.

Google Adwords voor mobiel (VIDEO)
Dated woensdag 21 december 2011; comments

Maakt u al gebruik van Google Adwords. Dan kan het geen kwaad om ook eens te kijken naar Google Adwords voor mobile. In een vorig artikel hebben we al uiteengezet hoe Google het web voor mobile appart indexeert. In onderstaande video legt Google uit waarom ook adverteren speciaal voor mobile interessant kan zijn:

   submit to reddit     

maak je eigen mobiele webiste online

Wist je dat naast het schrijven van blogs ook een tool aanbieden om eenvoudig mobiele websites online te maken?

Probeer het nu: ontwerpen je eigen mobiele website

Mobile 24/7 is een online platform van Content Power