5 mobiele uitdagingen voor marketing
Dated maandag 31 oktober 2011; comments

De afgelopen 2 jaar hebben is er veel aandacht geweest voor social media marketing. Steeds meer bedrijven zijn aanwezig op Twitter, Facebook en LinkedIn. Social media wordt echter steeds meer op mobiel gelezen. Dit betekend dat marketing hun mobiele online presence moeten verbinden aan hun social media inspanningen.

Test hoe je website er uit ziet op de iPhone
Dated maandag 31 oktober 2011; comments

In een vorig artikel lieten wij zien hoe je in Google Analytics kan zien hoe veel procent van je bezoekers via mobiel op de site zijn gekomen. Maar wat krijgen die bezoekers dan te zien? Is de website leesbaar, of is het toch handiger om ook een mobiele versie van de website op te zetten.

Nieuwe browser maak App Store overbodig
Dated maandag 31 oktober 2011; comments

Mobiel internet bedrijf appMobi lanceerde onlangs hun nieuwe browser MobiUs. De nieuwe browser haalt  alles uit HTML 5 wat er in zit. En meer...

Dated maandag 31 oktober 2011; comments

Bent u toe aan een mobile website? Dat hangt van hoeveel bezoeker van uw website deze bekijken via mobiel. Dit is gelukkig eenvoudig te zien in Google Analytics

5 tips voor de inhoud van je website: schrijf om te overtuigen
Dated zondag 30 oktober 2011; comments

Mobiele websites betekenen een mobiele doelgroep. Een doelgroep die een korte snel to the point wil komen. Wat kan jij voor mij betekenen? 5 tips om rekening mee te houden bij het opstellen van de inhoud van je mobile website.


   submit to reddit     
Mobile 24/7 is een online platform van Content Power