Dated dinsdag 8 november 2011; comments

Wesbite: http://www.faciodesign.co.uk

Deze website gebruikt HTML 5 op een subtiele manier. De HTML 5 mogelijkheden zijn nergens echt opvallend aanwezig, maar als je goed kijkt zie je wel dat het door middel van vooral CSS 3 technieken helemaal een geheel wordt:

4 dringende redenen voor een mobile website
Dated dinsdag 8 november 2011; comments

Steeds meer bezoekers bezoeken uw website via mobiele apparaten, zoals telefoons en tablets. Geschat wordt dat in 2012 meer dan 50% van de bezoeken via mobiele apparaten zullen gaan. Geen mobile website betekend dat meer dan 50% van de bezoekers niet, of slecht, toegang heeft tot de informatie die u wilt bieden.

Succes Groupon bewijst potentieel mobiele markt
Dated maandag 7 november 2011; comments

Groupon is een Amerikaans bedrijf dat kortingscouponnen verkoopt. Via een mobile website kunnen bezoekers een voordeel claimen. Zodra genoeg bezoekers zich voor een bepaalde korting hebben aangemeld wordt de korting aktief en kunnen alle bezoekers die zich hebben aangemeld van de korting gebruik maken.

There is a API for that
Dated maandag 7 november 2011; comments

Het grootste deel van de beschikbare apps zijn kinderlijk eenvoudige programma's. Ze verpakken bestaande functionaliteiten en data in een origineel jasje.

Om een succesvolle mobile website te maken hoef je dus enkel een gegevensbron of functionaliteit te vinden, die je op originele manier presenteert. Gelukkig is er een lijst met API waar praktisch elke functionaliteit en gegevensborn wel in terugkomt:

Dated maandag 7 november 2011; comments

Volgens de statistieken van Flurry, een bedrijf gespecialiseerd in app statistieken, is het gebruik van apps in chine afgelopen jaar in China gestegen met 870%:


   submit to reddit     
Mobile 24/7 is een online platform van Content Power